Velkommen som udlejer gennem Lalandia

Lalandia varetager udlejningen af ca. 750 feriehuse ved Lalandia i Rødby, ca. 875 feriehuse ved Lalandia i Billund, og ca. 450 feriehuse ved Lalandia i Søndervig. Vores servicecentre ligger ligeledes i Lalandia, og derfor er det nemt for både dig og lejerne i feriehuset at få kontakt med os - og lettere for os at holde øje med dit feriehus.

Vores servicecentre er behjælpelig med alt det praktiske, der skal foregå i forbindelse med at byde lejerne velkommen og sikre dem en god ferieoplevelse i dit feriehus.

Vi vil med glæde tage os af udlejningen af dit feriehus, og gøre vores allerbedste for at leve op til dine forventninger om en problemfri udlejning med en optimal indtjening. Nedenfor kan du læse om nogle af de mange fordele, der er forbundet ved at udleje dit feriehus igennem Lalandia.

Fleksibel udlejning
Tendensen har i de senere år gået klart i retning af kortere udlejningsperioder med valgfri ankomst- og afrejsedag. Den udvikling forudså Lalandia tidligere end de fleste udlejere, og vi råder derfor i dag over et meget fleksibelt udlejningssystem, der er i stand til både at håndtere ugeferier og den stigende efterspørgsel efter kortidsferier

Professionel udlejning
Lalandia har mange års erfaring i udlejning, både i Danmark og på vores udenlandske nærmarkeder. Vi kender det danske marked særdeles godt og står selv for stort set al udlejning i Danmark. På vores udenlandske nærmarkeder har vi allieret os med professionelle samarbejdspartnere, som kender markedet endnu bedre end vi gør. Lalandia betaler selv provison til de mange udenlandske tur operatører og agenter, som sælger ophold.

Du kan læse mere om udlejningen af feriehusene ved at klikke her

Attraktiv udlejningsindtægt
Lalandias høje udlejning betyder, at du som udlejer vil kunne påregne en attraktiv og stabil udlejningsindtægt, som vil blive afregnet månedligt.

Lalandia sørger for at indberette din årlige lejeindtægt til SKAT. Udlejningsindtægten bliver beskattet efter de lempelige "sommerhus-regler". Når man udlejer sit feriehus gennem et udlejningsbureau som Lalandia, har man et årligt skattefrit bundfradrag på kr. 42.700 (2021 sats) og endvidere et fradrag for udgifer på 40 % af resten af lejeindtægten. Den overskydende lejeindtægt beskattes som kapitalindkomst. 

Servicecentre til rådighed
Servicecentret har mange funktioner, der alle er med til at give dine lejere et trygt og problemfrit ophold. Servicecentret sikrer, at nøgleekspedition, eventuelle koder, armbånd til adgang til Aquadome og Monky Tonky Land,  udlevering af velkomstmaterialer samt afregning af lejernes energifirbrug foregår hurtigt og problemfrit. Det er også i servicecentret dine lejere altid vil kunne få hjælp med diverse praktiske spørgmål under deres ophold 

Håndværkerservice
Hvis uheldet skulle være ude, og der er behov for håndværksmæssig assistance i feriehuset, kan din lejer tilkalde en håndværkerservice, som vurderer behovet for afhjælpning og samtidig sikrer, at kun rimelige og nødvendige afhjælpnings-foranstaltninger bliver iværksat.

Du opnår herved to store fordele. For det første slipper du for besværet med selv at skulle sørge for afhjælpning af den opståede fejl eller mangel. Og for det andet er du sikret bedst muligt mod tab af lejeindtægt, hvis uheldet ellers måtte medføre omplacering af din lejer til et andet feriehus.

Slutrengøringen tager vi os af
Hvis din nye lejer kommer til en feriehus, der ikke er ordentligt rengjort af den forrige lejer, så har din nye lejer fået en dårlig start på ferien, og du er sikkert blevet en rengøringsudgift fattigere.

For at sikre at dine lejere hver gang kommer til en feriehus, der er ordentligt rengjort, foretager Lalandia en slutrengøring efter hvert afsluttet lejemål. Da vores afregningspriser til dig er nettopriser, modtager du ingen ekstra regning på slutrengøringer.

Varmestyring af dit feriehus
Med de stigende miljøafgifter er det vigtigt at holde varmeforbruget i feriehuset så lavt som muligt, også når den står tom eller venter på nye lejere. I samarbejde med Grundejerforeningerne tilbyder vi derfor varmestyringen af dit feriehus. Grundejerforeningerne sørger for udstyret til varmestyringen, og opvarmningen af dit feriehus bliver styret af Lalandias medarbejdere, hvilket giver dig og dine lejere sikkerhed for lavest mulige varmeudgifter hele året. Samtidig sørger Lalandia for at opvarme feriehuset før ankomst, så feriehuset har en behagelig temperatur, når dine lejere flytter ind.

Vi ser frem til et godt samarbejde omkring udlejningen af dit feriehus.

Skulle du have spørgsmål at den ene eller anden karakter er du altid velkommen til kontakte os. Du finder vores telefonnumre og mailadresser under punktet Kontakt.

loading...