NYHEDER FRA LALANDIA

Her kan du følge med i de seneste nyheder fra Lalandia.
Udlejning og markedsføring af feriehusene
Onsdag, maj 11, 2022 - 07:56

April blev en god måned med mange gæster. Mange påskedage var helt udsolgte, så rigtig mange familier har nydt en miniferie i Lalandia. Maj bliver også en travl måned, inden vi for alvor starter de store markedsføringkampagner målrettet ophold juli og august.

Vores markedsføring i Sverige begynder nu også at få effekt, så svenskerne bestiller ophold i samme omfang som i de tilsvarende uger i 2019, så det tegner lovende.

Opgradering af feriehusene
Onsdag, maj 4, 2022 - 08:23

Vi modtager rigtig mange tilbagemeldinger fra vores gæster om feriehusene – både gode og dårlige. Feriehusene opleves af gæsterne som hyggelige, men mange af feriehusene opleves også som ”trætte”.

Vi har derfor sammen med GF Skansen nedsat en arbejdsgruppe, som har gennemgået de forskellige hustyper med henblik på komme med fælles anbefalinger til en mindre opgradering af feriehusene – for at kunne opretholde en nutidig udlejningsstandard.

Vores anbefalinger har vi samlet et lille katalog for hver hustype (Nordic Plus 8 undtaget). Du finder alle katalogerne her på ejerportalen under punktet Vedligeholdelse - Tilbud fra Lalandia.  Bemærk at anbefalingerne ikke er endelige og der vil komme flere til hen ad vejen. 

Adgang til ejerportalen
Torsdag, april 21, 2022 - 08:17

Der er implementeret en ny funktion ved login til ejerportalen, hvor man skal bekræfte at man ikke er robot for at få adgang til ejerportalen. 

Datasikkerhed er vigtig for Lalandia, og derfor kigger vi hele tiden på, hvordan vi kan forbedre den.

Den nye funktion ved login til ejerportalen er et af disse tiltag. De øvrige funktioner på ejerportalen er uændrede.

 

Sider

loading...