NYHEDER FRA LALANDIA

Her kan du følge med i de seneste nyheder fra Lalandia.
Black Friday 2021
Mandag, november 15, 2021 - 06:57 // Poul Østergaard

Vi deltager som tidligere år i Black Friday fredag den 26. november 2021. For at styrke indsalget til 2022  afvikler vi en stor onlinekampagne med et stærkt tilbud på 40% rabat. Se perioderne på appendix med priskoder under Mit Feriehus her på ejerportalen.

Feriehusejerne og Lalandia deler de første 30 % rabat. De sidste 10 % rabat betaler Lalandia.  Vi håber og forventer, at mange familier vil benytte sig af tilbuddet. 

Padel
Fredag, november 12, 2021 - 14:15 // H089S

Kære alle,

I Lalandia, Rødby bliver det nu muligt at spille padel,
og hurtigere end først planlagt.

Der vil i løbet af vinter/forår 2022 blive etableret 2 udendørsbaner og 4 indendørsbaner.
Anlægget bliver placeret på de gamle tennisbaner ved hovedindkørselen til Lalandia.

Padelbanerne er åben for gæster 365 dage om året fra kl. 07.00 – 22.00

Med venlig Hilsen
Karsten Juhl

Genindførsel af Coronapas
Onsdag, november 10, 2021 - 11:09 // Poul Østergaard

Regeringen og Folketinget har besluttet at genindføre krav om Coronapas gældende fra fredag den 12. november og foreløbig én måned frem. 

Det har følgende konsekcenser for Lalandia: 

Alle gæster herunder feriehusejere fra og med 15 år skal ved indgangen til Lalandia kunne fremvise et gyldigt Cornapas for at kunne besøge Lalandia og Aquadome - medmindre man er fritaget af medicinske årsager og kan vise dokumentation herfor. 

Vi glæder os til at se jer i Lalandia. 

Jul & Nytår i Lalandia
Tirsdag, november 9, 2021 - 13:30 // Poul Østergaard

I løbet af december vil arkaderne blive gjort klar til jul med hyggelig juleudsmykning til glæde for vores gæster. Også i 2021 vil vores spisesteder byder på en lækker Julemenu den 24. december og en dejlig, festlig Nytårsmenu den 31. december.

Der vil ligeledes være mulighed for at bestille take-away menuer, hvis man ønsker det. Du kan læse nærmere om vores tilbud på lalandia.dk, hvor du også kan bestille bord.

 

Lukkedagene i Lalandia
Tirsdag, november 9, 2021 - 13:26 // Poul Østergaard

Hvis I har planer om selv at benytte jeres feriehus på lukkedage, så husk venligst at foretage en ejerreservation, så feriehuset er opvarmet og rengjort, når I ankommer.

Lukkedagene er også meget velegnede til at foretage den nødvendige vedligeholdelse inde og ude. Hvis feriehuset eksempelvis trænger til at blive malet indvendigt, behøver man ikke vente på husrapporten.

Bemærk venligt at Aquadome og Lalandia Centret er lukket disse dage. 

Udlejning af feriehusene
Tirsdag, november 9, 2021 - 13:18 // Poul Østergaard

Efteråret i Lalandia

Vi har haft nogle rigtig travle uger med masser af glade gæster i hele oktober og stort set udsolgt i efterårsferien. Travlheden er fortsat ind i november.

Det er især glædeligt, at vi i uge 44 også har budt mange svenske gæster velkommen. Vi håber denne tendens fortsætter. Indsalget til december er også godt, så vi får en fin afslutning på året. Vi forbereder nu Black Friday kampagnen, hvor vi skyder 2022 i gang med et brag.

Mulighed for reduktion af elafgift ved forbrug over 4.000 kWh årligt
Søndag, oktober 31, 2021 - 09:59 // Poul Østergaard

Hvis man bruger el, jordvarme eller varmepumpe som primær varmekilde til feriehuset, kan få skåret toppen af  elregningen på det forbrug, der overstiger 4.000 kWh pr. år.

Det kræver, at boligen er korrekt registreret i BBR (Bygnings- og Boligregistret), og at du søger om reduktionen. Du skal søge om reduceret elafgift hos dit elhandelsselskab. Det er nemlig dem, der sender dig din regning, som sørger for at registrere din ansøgning om reduceret elafgift.

For feriehuse kan der maksimalt gives reduceret elafgift med tilbagevirkende kraft til 1.2.2019.

Regulering af el priserne
Torsdag, oktober 28, 2021 - 09:08 // Poul Østergaard

Den sidste tids stigning i el priserne har medført, at vi pr. 1. november 2021 har reguleret el prisen for lejerne fra kr. 2,75 til kr. 3,00 pr. kWh.  Ejerafregningsprisen stiger tilsvarende til kr. 3,00 pr. kWh fra samme dato.

 

Sider

loading...